Groep 4

Groep 4 2020-2021 

Welkom 

Welkom in groep 4. Vanwege de corona maatregelen mogen ouders helaas de school niet binnen. Wilt u de leerkracht spreken? Stuur dan een mailtje of bel naar de school.  

Communicatie 

Is uw kind ziek? Dan vinden we het fijn als u uw kind afmeldt voor 08.20 uur via de mailSocial Schools of door een telefoontje naar school. Wilt u één van de leerkrachten spreken? Dan vinden we het prettig als u een afspraak maakt na schooltijd, dan hebben we alle tijd voor u. 

Klos(ser) / kanjerpresentatie 

Iedere week hebben wij 2 klossers. Zij zijn die hele week verantwoordelijk voor een aantal klusjes in de klas. Dit doen zij van 14.15-14.30 u. Als het later wordt mogen ze altijd naar huis bellen. 

De kinderen geven 1 x per jaar, als Kanjer van de week, een kanjerpresentatie. De presentatie is op vrijdag. Dit bereiden ze thuis voor. Ze mogen over zichzelf vertellen en spullen laten zien. Denk aan foto’s, sport, knuffel, hobby, mooie steen, het mag van alles zijn. Spulletjes die horen bij uw kind en waar over verteld mag worden. Na de presentatie krijgt de kanjer complimenten, vragen, tips en tops van de groep! 

Gymles 

Onze groep gymt op donderdagochtend van 10.15-11.45 uur. We gymmen 1 keer in de week, maar dan een dubbele lestijd. De lessen worden gegeven door  meneer Levi (vakleerkracht) en een leerkachtWe lopen naar de gymzaal en terug, ook bij slecht weer. We gymmen in gymkleding en gymschoenen. Tijdens de gymles moet lang haar in een staart en sieraden af. 

Verjaardagen 

Afbeelding met tekening

Automatisch gegenereerde beschrijvingIn groep 4 vieren de kinderen hun verjaardag in de klas. Ze spreken met de leerkracht af wanneer ze hun verjaardag willen vieren. De traktatie mogen ze aan het begin van de dag meenemen. We zetten het dan apart totdat we de verjaardag vieren. Dat zal net voor de pauze zijn, rond kwart voor 10. Vanwege de corona maatregelen moet dit een voorverpakte traktatie zijn. 

We gaan er samen een super jaar van maken!  


Copyright > Openbare basisschool JongLeren 2020