Greenteam

STEM op onze school! 

‘jongLeren in de tuin het hele jaar rond!’

Onze school doet mee aan de Inspiratieprijs Gezonde School!

Onze inzending en die van anderen is terug te vinden op de website: https://www.gezondeschool.nl/over-ons/inspiratieprijs-gezonde-school-2018/inzendingen

Wij hebben u nodig om te winnen! Tussen 1 en 14 oktober is het mogelijk om via een stemformulier te stemmen op ons onder de naam:

‘jongLeren in de tuin het hele jaar rond!

KLIK OP: https://www.gezondeschool.nl/over-ons/inspiratieprijs-gezonde-school-2018/stemformulier-inspiratieprijs-gezonde-school.  

  • Graag vragen we aan u om deze mail te delen met iedereen die u kent! Hoe meer stemmen, hoe dichterbij de kans op de Inspiratieprijs!
  •  

Wat kunnen we winnen? 

  • De 3 Gouden Tips met de meeste stemmen komen extra in de spotlights te staan op het congres Gezonde School op 30 oktober. Daar maakt de vakjury ook bekend welke van de drie tips de Inspiratieprijs Gezonde School heeft gewonnen. Deze school ontvangt €1000,- om de tip binnen de school (verder) te verankeren. De scholen die de tweede of derde prijs winnen, verdienen een podiumplek en winnen € 500,- en €250,-

 

ALVAST BEDANKT! 

jongLeren-Drunen

 

Greenteam nieuwsbulletin.

Beste ouders en verzorgers.

Net als afgelopen jaren gaan we ook dit schooljaar weer verder met ons tuinplan. Er is al veel gerealiseerd  rondom  de schooltuin en het maken van een natuurlijke speelplaats voor de kinderen op de 2 pleinen. Om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen en het ook mooi uit te laten zien hebben we echter hulp nodig. Misschien wel UW hulp.

Heeft u tijd, bent u superhandig (of juist niet maar wilt u toch helpen?) kent u misschien nog anderen die mee willen helpen en wilt u zich met ons inzetten voor een leuke en veilige speelplaats en omgeving van de school dan kunt u zich hiervoor aanmelden!

Img 20180910 Wa0020

2)   

5)   

 

 

 

 

 


Copyright > Openbare basisschool JongLeren 2018