Greenteam

Jongleren heeft een intentieovereenkomst ondertekend met de gemeente voor een samenwerkingsverband om onze school fris, groen en duurzamer te maken.

Hierin staat centraal de inbreng van de leerlingen, ouders en team. Meer hierover binnenkort in de nieuwsbrief van school.

Img 20181112 Wa0011

Greenteam nieuwsbulletin.

Beste ouders en verzorgers.

Net als afgelopen jaren gaan we ook dit schooljaar weer verder met ons tuinplan. Er is al veel gerealiseerd  rondom  de schooltuin en het maken van een natuurlijke speelplaats voor de kinderen op de 2 pleinen. Om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen en het ook mooi uit te laten zien hebben we echter hulp nodig. Misschien wel UW hulp.

Heeft u tijd, bent u superhandig (of juist niet maar wilt u toch helpen?) kent u misschien nog anderen die mee willen helpen en wilt u zich met ons inzetten voor een leuke en veilige speelplaats en omgeving van de school dan kunt u zich hiervoor aanmelden!

Img 20180910 Wa0020

2)