Greenteam

Greenteam nieuwsbulletin.

Beste ouders en verzorgers.

Net als afgelopen jaren gaan we ook dit schooljaar weer verder met ons tuinplan. Er is al veel gerealiseerd  rondom  de schooltuin en het maken van een natuurlijke speelplaats voor de kinderen op de 2 pleinen. Om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen en het ook mooi uit te laten zien hebben we echter hulp nodig. Misschien wel UW hulp.

Heeft u tijd, bent u superhandig (of juist niet maar wilt u toch helpen?) kent u misschien nog anderen die mee willen helpen en wilt u zich met ons inzetten voor een leuke en veilige speelplaats en omgeving van de school dan kunt u zich hiervoor aanmelden!

Mail dan uw naam met de klus waar u bij zou willen en kunnen helpen naar ondergetekenden, dan kunnen wij een beroep op u doen als de klus op het programma staat.

1)  Het plaatsen van een  nieuwe evenwichtsbaan op het kleuterplein. De materialen worden 24 november geleverd, het opzetten staat gepland op 9 december. (2 december is er waarschijnlijk weinig tijd ivm de goedheilig man?)

2)   Boom snoeien op het kleuterplein (dat kan per direct.) Mocht u een elektrische zaag hebben om takken te zagen, er is stroom aanwezig op het kleuterplein.

3)   Vervoeren van takken naar de stort als de boom gesnoeid is en andere dingen waar we geen gebruik meer van kunnen/gaan maken.

4)   Opnieuw bestraten van de rubberen stoeptegels grote plein.

5)   Fietsenrek bij kleuterplein afmaken (paaltjes/bandenrand)

6)   Tuinwerkzaamheden (in overleg met het greenteam)

7)   Knikkerpotjes plaatsen (3).  De knikkerpotjes hebben een afwijkende maat ten opzicht van  de stoeptegels, dus zullen er ook opnieuw tegels gelegd en aangepast moeten worden.

8)   Meehelpen bij het onderhouden van de  voortuin (oproepbasis)

Heeft u tijd en zin, mail dan even naar een van de greenteamleden. Dan kunnen we even bespreken wat het handigst is.

Natuurlijk doen we ook dit jaar weer mee met de NL doetdag. Die staat gepland voor vrijdag 9 maart 2018. Ook dan hebben we weer een leuke klussenlijst…

anneke.wolters@scalascholen.nl                                                           marie-jose.berendsen@scalascholen.nl    annemieke.pennings@scalascholen.nl