Welkom op de pagina van groep 5

Juf Tessa werkt op maandag, juf Astrid werkt van dinsdag t/m vrijdag.

Welkom in de klas

Na school bent u van harte welkom in de klas. Wilt u de leerkracht langer spreken? Dan vinden we het prettig als u een afspraak maakt na schooltijd, dan hebben we alle tijd voor u.

Is uw kind ziek? Dan vinden we het fijn als u uw kind afmeldt voor 08.15 uur bij de leerkracht via de mail (astrid.van.dun@scalascholen.nl ) of een telefoontje naar school.

Klos(ser) / kanjerpresentatie

Iedere week hebben wij 2 klossers. Zij zijn die hele week verantwoordelijk voor een aantal klusjes in de klas. Dit doen zij van 14.15-14.30 u. Als het later wordt mogen ze altijd naar huis bellen.

De kinderen geven 1 x per jaar, als Kanjer van de week, een kanjerpresentatie. De presentatie is op vrijdag. Dit bereiden ze thuis voor. Ze mogen over zichzelf vertellen, spullen laten zien en maken een powerpoint. De powerpoint graag op een USB mee naar school geven.

Gymles

Onze groep gymt op donderdagochtend van 10.15-11.45 uur. We gymmen 1 keer in de week, maar dan een dubbele lestijd. De lessen worden gegeven door  meneer Levi,vakleerkracht en de leerkracht van groep.

Verjaardagen

In groep 5 vieren de kinderen hun verjaardag in de klas zonder ouders. Ze spreken met de leerkracht wanneer ze hun verjaardag willen vieren. De traktatie mogen ze aan het begin van de dag meenemen. We zetten het dan apart totdat we de verjaardag vieren. Dat zal net voor de pauze zijn, rond kwart voor 10.